Hopp til innholdet

Gummilist som slitebelegg

Allerede i 1839 fant amerikaneren Charles Goodyear ut at naturgummiens mekaniske egenskaper kunne forbedres vesentlig ved vulkanisering med svovel.

Selv hvor mye teknologien forandrer verden, er gummi mest sannsynlig fortsatt det beste slitebelegget for elementer av metall da den ikke lar seg påvirke av gasser, saltvann, ozon, UV-lys og det meste av kjemikalier.  Om du legger til at gummi er svært smidig og helt enorm på slitestyrke, skal det mye til for å finne et bedre alternativ innen slitebelegg.

Hos oss i Rub-Tech AS finner du gummilister i de fleste dimensjoner av ypperste kvalitet og til svært konkurransedyktige priser. Vi er svært bevisste på valg av råvarer noe som gjør at vi kan levere den beste slitekvaliteten på gummilister i Norge.

Vi tilbyr gummilister i naturgummi, nitrilgummi, butylgummi, EPDM gummi og Neopren.

Gummilister for mange behov

Det er ikke tilfeldig at vi betraktes som spesialist på gummi og slitebelegg. Vår fagkunnskap passer utmerket for deg som tilhører yrkesgrupper innen offshore, kraftverk, forsvar, gruver, industri, fiske og oppdrett.

Vi kan levere spesialtilpasset gummilister nøyaktig etter dine ønsker. Vi anerkjennes for vår fagkunnskap og evne til å se muligheter overfor våre kunder.

Gummiproduksjon med lang historikk

Vi har lojalt arbeidet med gummi siden 1979, men valgte å satse på ren gummiproduksjon uten bildekk i 1989. Vi har fulgt utviklingen i vår bransje, og sørget for kvalitetsprodukter i gummi for fagfolk som stiller høye krav til sitt daglige arbeid. Vi er det naturlige valget for deg som har behov for solid gummilist.

Gjennom disse årene har vi utviklet oss på alle plan, og skaffet oss enorm fagkunnskap, i kombinasjon med en faglig-  god og stabil arbeidstokk. Vi er stolte av bedriften vår og vil fortsette å utvikle den i takt med de krav og de muligheter du som kunde gir oss.

Ta kontakt med oss i Rub-Tech AS dersom ønsker mer informasjon om vår produksjon av gummilister og hvordan vi kan hjelpe deg!

Du kommer i kontakt med våre hyggelige medarbeidere på telefon 62 33 23 23 og epost: post@rub-tech.no