Hopp til innholdet

Profiler, lister & gummiduk

Vi produserer etter kundens behov og leverer i de fleste gummikvaliteter.

Skreddersydd til dine behov

Gummiduk og gummimatter

Siden vår oppstart i 1979 har vi opparbeidet oss et godt rennommé for bransjer som har behov for utsøkt slitebelegg som forlenger levetiden på metallprodukter og som reduserer støy.

Som produsent av gummiduk og gummimatter jobber vi daglig for å opprettholde vårt fokus på kvalitet og konkurransedyktige priser. Gummiduk og gummimatter kan leveres i forskjellige bredder og tykkelser nøyaktig etter dine behov og ønsker.

Hos oss finner du gummimatter og gummiduk i naturgummi, nitrilgummi, butylgummi, EPDM gummi og Neopren.

Dersom du er usikker på hva du har behov for, kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Vi ser raskt aktuelle muligheter, og finner skreddersydde løsninger for din bedrift.

Large and heavy roll of conveyor belt. Shop factory for the manufacture of rubber.
black plastic sheets
Industrial rubber sheet wreckage in black and white

Skreddersydd til dine behov

God tilgjengelighet og rask levering

Vi har de fleste dimensjoner av gummi på lager. For deg som kunde betyr dette fleksibilitet og rask leveringstid på gummiduk og gummimatter og som egner seg perfekt for de fleste industriområder.

Visste du at

Det mest karakteristiske ved gummi er at de har meget lave E-moduler (1-100 N/mm2) og høye bruddtøyninger (eB = 300-1000%), samt at Glassomvandlingstemperaturen (Tg)er lavere enn ca -20oC. De gjenvinner sin form praktisk talt øyeblikkelig, selv etter relativt store tøyninger. For deg betyr dette gummimatter og duk i ypperste kvalitet.

Solid erfaring med allsidig gummi

Som spesialist på slitebelegg og gummi, finner du langt mer enn bare gummimatter og duk blant våre tjenester. Vi har løsninger som egner seg for offshore, energi- og kraftverk, forsvar, gruver, industri, fiske og oppdrett.

Gjennom våre år i bransjen har Rub-Tech vært i kontinuerlig utvikling, og skaffet oss kunnskap om det meste innen bransjen, og har en faglig-  god og stabil arbeidstokk. Vi er stolt av vårt arbeid, og vil fortsette å utvikle oss  i takt med de krav og de muligheter våre kunder stiller og gir oss.

Vi har som ønske å gi deg gode tilbudsforslag med rett pris, og på kortest mulig tid.

Ta kontakt for en hyggelig prat! 

Vi er tilgjengelig på telefon 62 33 23 23 og epost: post@rub-tech.no  Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett gummimatte og duk.